SİPARİŞ SORGULA
background

Instagram Seviye Özelliği Nedir ?

Instagram Seviye Özelliği Nedir ?

Instagram yine bildiğimiz gibi yeniliklere her zaman aç. Tabi bunlar her zaman bizi düşünerek yapıldığı için kullanıcılarına en iyilerini sunmaya çalışıyorlar. Bu seferde hikaye eklemesinde seviye özelliğini bize sunuyorlar. Peki bu İnstagram seviye özelliğinin faydaları? Sorusuna hadi hep birlikte bakalım.

İnstagram Seviye Özelliğinin Yararlı mı

İnstagram seviye özelliği paylaştığımız hikayelerde kullanılıyor. Kullanıcılar İnstagram seviye özelliği sayesinde hangi seviyede olduğunuzu sizin paylaşımlarınız belirleyecek. Klasik hikaye paylaşımlarını geride bırakıp birbirinden farklı ve estetik yapılar, efektler ile paylaşımlarınızı süsleyin.

İnstagram Seviye Özellikleri:

  • Rakip işletmelerden farklılık
  • Özgün ve Sıradışı Paylaşımlara İmkan
  • Daha fazla takipçiye ulaşım
  • Keşfette yer alım

Gibi Hikaye artık keşfetten daha fazla kullanılan ve istemediğiniz paylaşımlara görüşlerinizi paylaşabileceğiniz aktif iletişim yeri haline gelmiş. Artık güncel olarak paylaşacağınız duyurular gibi yepyeni bir sosyal medya içeriği sizleri bekliyor.

Dikkatinizi çekebilir >> Instagram yasaklanan etiketler

İnstagram Seviye Özelliğinin İşletme Hesabına Katkısı

İnstagram işletme hesabınızın kullanımı sizin her paylaşacağınız gönderinin bir satış beklentisi haline gelmesini sağlıyor. Herkese açık olarak İnstagram’da yer alan işletme hesabınızın her indirimde, kampanya afiş veya broşür gibi dijital dünyada dijital işlerinizi yer edindirmeniz gerekiyor. Çünkü artık dijital dünya da fiziksel reklamlar tarihe karışıyor. İnstagram hikaye özelliği sayesinde müşterilerinize sunduğunuz soru sorma gibi artık seviye özelliği ile tanıtımlarınız gözle görülür hale getirecek daha estetik reklamlara ev sahipliği yapacaksınız.

İnstagram Seviye Özelliğinin Keşfet Etkisi

İnstagram’da kullanıcıların genelde ilk göz attıkları yer olan keşfet bölümü gün boyu en fazla etkileşimi alıyor. Bu sebeple fenomenler gibi İnstagram kullanıcıları içinde keşfete çıkmak konser vermek kadar kıymetli. Bu nedenle hikayelerinizi özelleştirmek seviye özelliğinden faydalanmak sizi o kadar ön planda tutacaktır. Bazı anlar ürünleriniz istediğiniz etkileşimi alamıyor ne kadar kaliteli olursa olsun. Ama artık seviye özelliği ile geliştirdiğiniz kampanyalarınız kısa süre içinde duyurabilir ve daha fazla etkileşim alabilirsiniz.

Dikkatinizi çekebilir >> Instagram takipçi satın al

İnstagram Seviye Özelliği İle Efektler

Oluşturduğunuz yada çektiğiniz resimler ve videoların ilk hali hoşunuza gitmeyebilir. Efektlerden yararlanmanız için İnstagram seviye özelliğini kullanabilir ve hoşunuza giden efektlerden kullanabilirsiniz. Gönderilerinizde daha eğlenceli yada gözü yormayan paylaşımlar sizin sayfanızı daha ön planda tutar. Takipçilerin artması için öncelikle sayfanızda güncel paylaşımlar gündelik hikayeler gibi standart şeylerin olması sizi daha öne çıkaracaktır. Bunları da daha estetik yapabilmek için İnstagram seviye özelliği sizin için devreye giriyor.