SİPARİŞ SORGULA
background

Bilgisayardan Instagram Canlı Yayın İzleme

Bilgisayardan Instagram Canlı Yayın İzleme

Bilgisayardan Instagram Canlı Yayın İzleme bu günlerde çoğunlukla tercih edilen bir yoldur. İnstagram’da canlı yayın izlemek veya canlı yayın yapmak bi o kadar eğlencelidir. Dilediğimiz zaman canlı yapabilme özelliği ile birlikte istediğimiz zaman canlı yayın açabiliyoruz. Mobil cihazlardan canlı yayına katılabileceğimiz gibi bilgisayardan da canlı yayına katılabiliyoruz. Maalesef çoğu kullanıcı bilgisayar tarafından canlı yayına katılacağını bilmiyor. Daha büyük ekranda daha kaliteli bir şekilde canlı yayın izleme imkanı vardır.

İnstagram’da Bilgisayardan Nasıl Canlı Yayın İzlenir

Mobil cihazlarınızdan kullandığınız gibi aslında neredeyse hiçbir farkı yok. Sadece İnstagram hesabımızı bilgasayardan bağlamak olacak. Ama sizin daha kolay anlamanız için ufak bir kılavuz şeklinde madde madde açıklayalım. Bilgisayardan nasıl İnstagram canlı yayını izlenir?

  • Bilgisayarınızın internet bağlantısı olup olmadığını kontrol edip herhangi bir sorunla karşılaşmadık tan sonra İnstagram’a giriş yapınız.
  • İnstagram uygulamasını ister tarayıcıdan ister ise cihazınıza indirip giriş yapınız.
  • İnstagram hesabınıza girdikten sonra canlı yayını açık olan bir kullanıcının hesabına girip yada hikayesine tıklayarak canlı yayına katılabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz gibi yaptıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ve rahatlıkla istediğiniz kişinin canlı yayınını izleyebilirsiniz.

Tavsiye Hizmet : Instagram canlı yayın seyirci satın al

Bilgisayardan Canlı Yayın Nasıl Açılır

Bilgisayar üzerinden nasıl canlı yayın izleyebileceğinizi gösterdik. Peki  ya canlı yayın nasıl açabiliriz. Aslında oldukça basit bir yöntemi var. Tek yapmanız gereken mobil cihazınızdan nasıl story atıyor yada canlı yayın açıyorsanız öyle açabilirsiniz herhangi bir değişiklik yok. Tek bilmeniz gereken canlı yayın açmanız için bir kamera bir mikrofonunuzun olması gerektiğidir. Eğer laptopunuz varsa dert etmenize gerek yok lakin kasalı bir bilgisayarınız varsa kamera ve mikrofon taktığınızdan emin olun.

İnstagram Canlı Yayında Kimin İzlediği Görülebilir mi

İnstagram’da canlı yayın açtıktan sonra yayına katılan her kişiyi görebilirsiniz ama izleyen kişileri gösteren bir yer yok sadece katılanları gösteriyor. Ama canlı yayını kaydederseniz yayın geçmişiniz story de görünür hale gelir. Ve sanki story atmış gibi kimin izlediğini görebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir >> Instagram video yükleme sorunu

Chrome’da İnstagram Canlı Yayın İzleme

Bilgisayar üzerinden canlı yayın izlemek istiyorsanız kullandığınız istemciye eklenti ekleyerek bu işlemi rahatlıkla kullanabilirsiniz.