SİPARİŞ SORGULA
background

Instagram Video Yükleme Sorunu

Instagram Video Yükleme Sorunu

Instagram günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir.Instagram’da hesabınıza video yüklerken bazı sorunlarla karşı karşıya gelmeniz mümkündür. Bu tür sorunlarla karşılaştığınızda sorunları çözmek için işlemler yaparak videolarınızı tekrardan sağlıklı bir şekilde yükleyebilirsiniz. Sorunların farklı çözümleri olabilir. Bu çözümleri aldığınız hatalara göre inceleyebilirsiniz.

Instagram'a Video Yükleme Sorunu Neden Olur?

Instagram video yükleme sorunu çoğu zaman kullanıcıların başını ağrıtır.  İlk başta kullanıcıların yüklemek istediği videonun formatından kaynaklı olarak böyle sorunlar gösterebilmektedir. Ayrıyetten cihazların uygulama deposunun doluluk yüzdesine bağlı olarak da Instagram hesabınıza video yüklemenin önüne geçmektedir. Kullanıcılar videolarını çekip ve aynı zamanda Instagram video süre sınırını geçmemesine rağmen instagram’da video yükleme sorunlarıyla karşı karşıya geliyor. Bu durumun en temel sebebi ise Instagram’ın mobil cihaz içerisinde kullandığı depolama alanının azalmasından kaynaklı ortaya çıkmaktadır. Instagram’a yüklenen her bir görselin,videoların mobil cihazlarda yer kaplayarak yedekleme yamasından dolayı böyle bir problem görülmektedir. 

Tavsiye hizmet >> Instagram izlenme satın al

Instagram Video Yükleme Sorunu Çözümü

Öncelikle kullanıcıların yüklemek istediği videonun formatından kaynaklı olup olmadığı kontrol edilmelidir. Sonrasında ise cihazlarının hangi işletim sistemi olduğuna bakılmalı ve bakıldıktan sonra işletim sistemlerinin çözümleri hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

Iphone cihazları için

İlk olarak mobil cihazın depolama kısmında yer alan resim,video ya da uygulamaların silinme işlemini yapmanız gerekmektedir. Eğer bu işlem kabul görmezse cihazınızdan instagram uygulamasını silerek yeniden yükleyip sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.

 Android cihazları için

Android cihazlar için de öncelikle fotoğraf,video ve uygulamaların silinme işlemini yapmanız gerekmektedir. Eğer bu işlem kabul görmezse cihazınızın Ayarlar kısmına giriş yapıp uygulamalar kısmına tıklayıp depolama ve verileri sil seçeneğinden depolama ve verileri silmeniz gerekir. Bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.    

Instagram Video Yükleme Limiti Var Mı?

Instagram kullanıcıları bu konuda birazcık üzmüş olsada kendilerine göre haklılık payları vardır. Instaramın içinde bulunan spam hesapların durdurulması adına instagram içinde bazı limitler bulundurur. Bu limitlerin içinde bulunanlardan bir tanesi ise video paylaşma limitidir. 

Instagram'da neden uzun video paylaşamıyorum?

Instagram kullanıcıları için belli bir video süresi belirlemiştir. Bu video uzunluğu geçildiği takdirde sorunlar yaşayabilirsiniz. Instagramın kullanıcılara belirlediği sürede paylaşım yapabilirsiniz.