SİPARİŞ SORGULA
background

Şifresi Unutulan İnstagram Hesabına Nasıl Girilir?

Şifresi Unutulan İnstagram Hesabına Nasıl Girilir?

İnstagram gelişmiş güvenlik önlemleri olan sosyal medya platformudur. Şifresini unuttuğunuz İnstagram hesabına girmek sizi epeyce yorabilir. Ancak her problemin bir çözüm yolu olduğu gibi bununda bir çözüm yolu bulunmakta. Şifresini unuttuğunuz hesabınıza girmek yada var olan hesabınızın şifresini değiştirmek istiyorsanız kullanıcı adınızı, e-postanızı ve telefon numaranızı bilmeniz gerekmektedir. Hesabınızı açarken kullandığınız e-posta adresine veya telefon numarasına erişimi yok ise işiniz çok daha zorlanacaktır.

E-posta, Telefon yada Kullanıcı Adı İle Şifre Sıfırlama

İnstagram hesabınıza eğer Facebook hesabınız bağlı ise Facebook hesabınızdan giriş yaparak hesabınıza ulaşabilirsiniz. Eğer Facebook hesabınız yoksa yada bağlı değil ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • İnstagram’a girdikten sonra karşınıza çıkacak olan “Şifrenizi mi Unuttunuz?” seçeneğine tıklayınız.
  • Tıkladıktan hemen sonra dört adet seçeneğiniz olacak Kullanıcı adı, Telefon, Facebook, E-posta ile giriş yap diye. Bu dört seçenekten hangisi İnstagram hesabınıza bağlı ise o yoldan devam ediniz.
  • Ardından dört adet sunulan yollardan seçtiğiniz seçeneğe girdikten sonra girdiğiniz bilgilerin doğrulamasını sizden isteyecekler. Telefon ise mesajlardan, E-posta ise mailden doğrulanabilir.
  • Eğer bilgileri doğrularsanız mailinize hesabınızın şifresini sıfırlamak için e-posta gönderilir.,

Tavsiye hizmet : Instagram takipçi satın al

E-posta, Kullanıcı Adı veya Parola Olmadan İnstagram Şifresini Nasıl Sıfırlarım

  • İnstagram uygulamasını açın.
  • Hesabınızın şifresini sıfırlamak için Şifremi Unuttum seçeneğine yada Giriş Yapmak İçin Yardım Alın seçeneğine tıklayınız.
  • Kendi bilgileriniz bilmediğiniz için yada eklemediğiniz için “Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?” sorusuna tıklayın.
  • Ekranınıza çıkan bilgileri eksiksiz hatta oldukça fazla doldurun ardından “Destek İste” seçeneğine tıklayın.

Yukarıdaki adımları yaparken kendiniz hakkında olabildiğince fazla bilgi vermeniz sizin yararınıza olacaktır. Sebebi ise İnstagram’ın güvenlik ekibi hesabın size ait olduğunu doğrulamayı kolaylaştırır ve size olumlu bir dönüş yapmasını sağlar. 

Şifrenizi Yenileme Maili Gelmediyse Ne Yapılır

Unutulan İnstagram şifreleri ile ilgili akılda kalan bir diğer soru kimisi için ise bir sorun şifre yenileme mailinin kullanıcıya ulaşamamısıdır. Bunun bir sürü sebepleri olabilir. Mesela İnstagram hesabınızı açarken e-posta adresinizi yanlış yazmış olabilir, eklenmemiş olabilir yada doğrulamamış olabilirsiniz. Ayrıca size gönderilen E-posta mailinizin spam bölümüne düşmüş olabilir. Veya çalıştığınız kurumun spam filtresi engelliyordur. Bu noktada yapabileceğiniz yöntem e-posta servis sağlayıcınızla iletişime geçmeniz ve @instagram.com alanından mail aldığınıza emin olun. İnstagram bu konuda size “Daha önce Instagram ve Facebook hesaplarınızı bağladıysanız, şifrenizi Facebook doğrulamasıyla yenileyin” önerisini dile getiriyor. Lakin hesabınıza kaydolurken e-posta adresinizi yanlış yazdıysanız, İnstagram hesabınıza erişim hakkına izin olanağı tanımıyor.